Informatie Junioren

Contributie:
De contributie per jaar is vastgesteld op: Euro 46

Indeling en speelavond:
De competitie bij de jeugd is ingedeeld in twee delen. Van september tot en met december vindt de herfstcompetitie plaats. Na de kerstvakantie begint iedereen weer vanaf 0 punten en wordt er gestreden om de wisselbeker.

De wedstrijdavond vindt plaats op maandagavond van 18.45 tot 19.45. In het eerste half uur wordt er les gegeven volgens het Stappenplan van de Schaakbond. In het tweede half uur wordt er gespeeld voor de competitie.

Jeugdleden hebben de mogelijkheid om via de club mee te doen aan diverse externe toernooien. Met Sinterklaas wordt er een feestavond georganiseerd waarbij er toeterschaak wordt gespeeld om leuke prijzen. Daarnaast worden ook diverse varianten op schaken gedaan zoals simultaanschaak en doorgeefschaak